Vahauksella ja pinnoituksella saat autollesi uuden ilmeen

Meiltä löytyy osaamista valita se oikea vaihtoehto autosi maalipinnalle

Jos haluat autosi pinnalle perinteisen käsinvahauksen tai paremman suojan antavan kestopinnoitteen, ota yhteyttä ammattilaisiin. Meiltä saat aina osaavaa palvelua, parhaan pinnoitteen juuri sinun autollesi ja jatkohoito ohjeet kuinka huolehdit autosi maalipinnasta.

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja kerromme miten saat pidettyä autosi mahdollisimman helposti puhtaana ja kiiltävänä.

Myllytyksessä hiomme maalipinnat ja palautamme auton alkuperäisen värin

Myllytys tarkoittaa auton maalipinnan hiomista ja kiillottamista. Sen voi suorittaa turvallisesti ja oikeaoppisesti vain työhön erikoistunut ja perehtynyt alan ammattilainen. Käytämme toimenpiteeseen kiillotuskonetta, epäkeskokonetta ja erilaisia hiontalaikkoja. Kaikki maalipinnat ovat erilaisia ja jokaiselle pinnalle katsotaan aina sopivat koneet, tarvikkeet ja sopivat aineet.

Myllyttämällä saadaan iäkkäämpikin maalipinta uudistettua. Päältäpesun, suolan, raudan ja pien poiston jälkeen maalipinta kiillotetaan koneellisesti. Lopussa suoritetaan hologrammien poisto ja maalipinta sinetöidään kestovahalla tai kestopinnoitteella.

Myllytyksen jälkeen maalipinnan pienet vauriot mm harjapesukoneen ja lumiharjan aiheuttamat ovat kadonneet ja alkuperäinen kiilto ja väri on palautettu

Vahaukset takuutyönä

Meiltä saat myös perinteiset käsivahaukset ammattilaisten tuotteilla.

Käsivahaukselle on myös edullinen vaihtoehto pikapinnoitevaha joka suoritetaan pesun yhteydessä märälle pinnalle.