AUTON HOITO KANNATTAA

Ulko- ja sisäpinnat kannattaa huoltaa säännöllisesti

Meillä Suomessa on ankarat ja vaihtelevat sääolot, jotka tekevät maalipinnan hoidosta tärkeää ja haasteellista. Kesäisin polttava aurinko, tiestä irtoava rauta ja piki, happamat sateet, puista putoava pihka, linnun jätökset ja keulaan tarttuvat hyönteiset vaurioittavat hoitamatonta maalipintaa.

Talvella maantiesuola, loska ja pakkanen, irtoavat nastat ja sora altistavat autosi pinnan kulumiselle ja korroosiolle. Maalipinnan naarmuuntuminen ja kuluminen on väistämätöntä, mutta säännöllinen pesu ja vahaus hidastavat autosi kulumista ja ylläpitävät autosi arvon ja kunnon. Puhdas ja siisti auto säilyttää arvonsa ja on mukavampi ajaa ja matkustaa.


SÄÄNNÖLLINEN PESU ON AVAIN MAALIPINTOJEN KUNNOSSAPYSYMISEEN

Säännöllinen käsinpesu on helpoin mitä voit autosi maalipinnalle tehdä. Päivittäisessä käytössä on auto suositeltavaa pestä kahden viikon välein. Lika ei pinty ja voimakkaita pesuaineita ei tarvita varsinkin jos autossasi on hyvä vahakerros suojana. Käsinpesu on tehokkain ja hellävaraisin tapa pestä autosi. Ammattilaisena näemme pahiten likaantuvat kohdat ja pääsemme käsiksi hankaliin ja vaativiin paikkoihin, minne huoltoasemien automaattipesurit eivät pysty. Käsinpesu on myös erittäin ekologinen vaihtoehto, sillä se kuluttaa maltillisesti vettä ja käyttämämme pesuaineet täyttävät kaikki tarvittavat ympäristövaatimukset.


Soita ja kysy lisää!